DUYURU BORSAYA KAYITLI ÜYELERİMİZİN VERGİ MÜKELLEFİYETLERİNİN İNCELENMESİ HAKKINDA
09.08.2022 / 11:04:51
DUYURU
FATSA TİCARET BORSASI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINDAN BORSAYA KAYITLI ÜYELERİMİZİN VERGİ MÜKELLEFİYETLERİNİN İNCELENMESİ HAKKINDA
5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Kanununun 83'ncü maddesi uyarınca Borsa Meslek Komiteleri ve Meclis seçimlerine seçmen olarak katılabilmek, Meslek Komiteleri ve Meclise üye seçilebilmek için vergi mükellefi olma şartı arandığından, üyelerimizin vergi kayıtlarını kontrol ederek, hatalı kayıtlarını düzeltmeleri zorunludur.

Üyelerimizin vergi mükellefiyetlerine ilişkin Borsa kayıtları 15.08.2022 Pazartesi - 31.08.2022 Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar hafta içi her gün 08:00 – 17:00 saatleri arasında Borsa Genel Sekreterliği’nde incelemeye açık olup, hatalı kayıtların düzeltilmesi için başvuruların yazılı olarak yapılması gerekmektedir.

Kayıtlarını düzeltmeyen üyelerin borsa kayıtlarının doğruluğu kabul edilmiş sayılacaktır.
İlanen tebligat olunur
Önemle duyurulur.