TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu Borsamızı Ziyaret Etti
14.02.2022 15:28:01

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Fatsa Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek, Meclis Üyelerinin sıkıntılarını ve önerilerini dinledi.​
TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ziyarette yaptığı açıklamada, "Sizlerle ve Fatsa'da tekrar birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Hayırlı işler için Ordu'ya geldik. Ordu'da bitmiş olan okulumuzun açılışını gerçekleştirdik. Bu bizim için büyük bir onurdur. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Türk iş dünyası adına illerimize ve ilçelerimize 153 tane eğitim tesislerine kavuşturdu. İnşallah şimdi de 7 Şubat'ta Sayın Bakanımızla imzaladığımız protokol kapsamında 154 tane daha okul yapacağız. Değerli kardeşlerim bu 154 tane okulun içerisinde Fatsa'da var. İnşallah Fatsa'ya da bir okul daha kazandırmış olacağız. Bu okulu buraya kazandırılmasını sağlayan Ali Feyzi kardeşime huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. " dedi.